Starity

Nem számít, hogy nem jelölték Oscarra a munkájáért, Lady Gaga számára akkor is Bradley Cooper a legjobb rendező

2019. január 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kevesebb, mint nyolc Oscar-díjra jelölték a múlt ősszel bemutatott Csillag születiket.

hirdetés

Lady Gagának és Bradley Coopernek igazán nincs oka panaszra, hiszen bár annak idején nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor nekiálltak a Csillag születik remake-jének, mégis pazar munkát végeztek – ezt igazolja, hogy a közelmúltban Golden Globe-díjat kaptak a legjobb eredeti betétdal kategóriában a Shallow-ért, emellett nyolc Oscar-díjra jelölték őket: többek között esélyesek hazavinni a legjobb színésznek, a legjobb színésznőnek, a legjobb filmnek, illetve a legjobb betétdalnak járó szobrocskát is.

Mindazonáltal Bradley nem kapott jelölést, amiért ilyen remek munkát végzett kezdő rendezőként, partnernőjét azonban ez egy cseppet sem zavarja, ugyanis elmondása szerint kollégája tisztában van azzal, hogy ő a legjobbak közt is a legjobbnak tartja őt.

Bradley tudja, hogy az én szememben, illetve a stábunk szemében is ő a legjobb rendező. Tudom, hogy nagyon boldoggá teszi a tudat, hogy jelölve lettünk és hogy egyáltalán felfigyeltek a filmre, ami miatt mi mind nagyon lelkesek vagyunk

– magyarázta a hatszoros Grammy-díjas énekes-színésznő, majd elárulta, őt hogyan érte a jelölések híre:

Nincs díj, amit nagyobbra becsülnének az Oscarnál a színjátszás, illetve a zene területén, így ez hihetetlenül különleges számomra. Kislánykorom óta mindig csodáltam azokat az előadókat, akik olyan sok munkát és szenvedélyt tettek bele a filmkészítésbe, hogy egyáltalán jelöljék őket. Mindig néztem a díjkiosztókat, és együtt zokogtam a nyertesekkel. Az ő helyükbe képzeltem magam, még ha fizikai valómban nem is voltam jelen a rendezvényeken.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek