Starity

Atyaég, hát megtörténik? Anne Hathaway és Julie Andrews is nyitott a Neveletlen hercegnő folytatására

2019. január 25. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag lázasan dolgoznak a népszerű filmsorozat folytatásán, ám arról konkrét információt egyelőre nem lehet tudni.

hirdetés

Fotó: Walt Disney Pictures

Anne Hathaway tegnap a Watch What Happens Live című műsorban vendégeskedett, ahol elhintett némi információt azzal kapcsolatban, hogy készül a Neveletlen hercegnő harmadik része. A színésznő 2001-ben és 2004-ben bújt Mia Thermolopis bőrébe és Julie Andrews kolléganőjével karöltve – aki Clarisse Renaldi királynőt formálta meg – remek alakítást nyújtottak. A folytatásról évek óta pletykálnak, 2017-ben pedig úgy fogalmazott az EW-nek adott interjújában a franchise megálmodója, Meg Cabot, hogy értesülése szerint már el is készült egy szkript a tervezett harmadik részhez – ezt a hírt erősítette meg most Hathaway is.

Van egy forgatókönyv a harmadik részhez. Én meg akarom csinálni, Julie [Andrews] is benne van, Debra Martin Chase producerünk is nyitott rá. Mind azt szeretnénk, ha elkészülne a folytatás. Addig azonban nem szeretnénk hozzákezdeni, amíg nem tökéletes, elvégre mi is annyira imádjuk a történetet, mint ti, srácok. Ugyanolyan fontos nekünk is, mint nektek, de nem akarunk semmit közzétenni, amíg nincs kész. Dolgozunk rajta

– magyarázta a színésznő.

Fotó: Walt Disney Pictures

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek