Starity

Fokozatosan elveszíti a hallását Will.I.Am

2019. január 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nagy a baj, ugyanis a Black Eyed Peas énekese és a The Voice mentora komoly betegségben szenved, ami karrierjére is kihatással van.

hirdetés

Will.I.Am a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy tinnitusban* szenved, melynek következtében fokozatosan elveszíti a hallását, ez a károsodás pedig visszafordíthatatlan, ami igen megviseli a zenészt.

43 éves vagyok. Amikor felkerestem az orvosomat és megérkezett a hallásteszt eredménye, azt mondta, a fülem olyan, mint egy tőlem sokkal idősebb férfié. 2007-ben, 2013-ban és idén is elvégeztük a vizsgálatot, és egyértelmű a romlás

– nyilatkozta megtörten az énekes, aki az egész életvitelét megreformálta annak érdekében, hogy egészségesebb legyen.

Vegán vagyok. Azért küzdök, hogy egészségesebb legyek és egy egészségesebb bolygón élhessek.

* A fülzúgás, más néven fülcsengés vagy latin nevén tinnitus, hanginger hiányában fellépő hangérzet. Azaz a fülzúgás egy olyan hangérzet, amelyet az illető annak ellenére észlel, hogy közben külső hanginger nem hat rá. Az érintett időnként vagy tartósan különféle hangokat hall a fülében, ill. a fejében. via Wikipédia

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek