Starity

Chris Brown visszatért az Egyesült Államokba franciaországi letartóztatása után

2019. január 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes alig várta, hogy elhagyhassa az őt ért vádak alapjául szolgáló helyet.

hirdetés

Chris Brown nemrég elhagyhatta Párizst és hazatérhetett Los Angelesbe, körülbelül egy héttel azután, hogy egy nő azt állította, az énekes megerőszakolta őt. A vád érzékenyen érintette Brownt, aki mindent tagadott, valamint viszontkeresetet indított az őt vádló állítólagos áldozat ellen. Jelenleg otthon tartózkodik, a hazatérés pedig azért is volt fontos számára, hogy ismét négyéves kislánya, Royalty közelében lehessen.

Chris felettébb örömittas, amiért hazatérhetett az államokba. Jó érzés számára, hogy ismét Los Angelesben van, közel Royaltyhoz

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy forrás, aki azt is elárulta, tudomása szerint Chris jó példát szeretne mutatni csemetéjének, így bármire kész azért, hogy tisztára mossa többszörösen besározott nevét.

Royalty megváltoztatta Christ, és a gondolat, hogy esetleg nem pozitív példaként tekint rá, nagyon elszomorítja Christ. Teljesen megszállottja Royaltynak és az apaságnak. Bármire képes lenne azért a kicsi lányért. Jó apa, és semmi sem teszi boldogabbá, mint az otthonlét és a Royaltyval való időtöltés.

Chris úgy érzi, keményen megdolgozott azért, hogy az emberek másképp tekintsenek rá, így nagyon szomorú és csalódott, hogy ilyesmi megint megtörténhetett, különösképpen úgy, hogy tudja, nem tett semmi rosszat. Múltja miatt úgy érzi, természetes, hogy célba veszik, ami nagyon frusztrálja. A Chrishez közel állók mind azt mondják, hogy ő egy igazán kedves és keményen dolgozó fickó, akinek óriási a szíve annak ellenére, hogy pár éve óriási hibát követett el

– tette hozzá a bennfentes arra utalva, hogy az énekes 2009-ben durván helyben hagyta akkori barátnőjét, Rihannát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek