Starity

A Briliáns elmék producere elárulta, visszatérhet-e Meghan Markle karaktere az utolsó évadban

2019. január 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végéhez közeledik a sorozat, melynek utolsó évadában számos ismert arc tűnik majd fel.

hirdetés

Fotó: USA Network

Meghan Markle karakterét, Rachel Zane-t tavaly láthattuk legutóbb a Briliáns elmék című sorozatban – a színésznő még azelőtt forgatta le az utolsó epizódokat, hogy kemény munkával felépített karrierjét félretéve csatlakozott volna a brit királyi családhoz, mint Harry herceg felesége.

A széria executive producere, Aaron Korsh egy sajtótájékoztató keretein belül beszélt az utolsó évadról, és elárulta, több korábbi karakter felbukkanására is számíthatunk, Rachel megjelenése azonban kérdéses.

Jelenleg nem áll szándékunkban arra kérni Meghant, hogy hagyja ott jelenlegi státuszát a királyi családban és csatlakozzon hozzánk. Szeretném, ha szerepelne az utolsó évadban, de erre azt hiszen 0% az esély, vagy legalábbis ahhoz közeli

– magyarázta Korsh.

Meghan karaktere a hetedik évadban ment hozzá a Patrick J. Adams alakította Mike Rosshoz, majd mindkét szereplőt kiírták a sorozatból azzal, hogy Seattle-be költöztették őket. Korsh korábban elmondta, ez a fordulat már azelőtt is tervben volt, hogy Markle bejelentette volna eljegyzését a sussexi herceggel.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek