Starity

Végre Courteney Cox is csatlakozott az Instagramhoz, méghozzá nem is akárhogyan!

2019. január 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elérkezettnek látta az időt arra, hogy ő maga is csatlakozzon a képmegosztóhoz.

hirdetés

Courteney Cox volt Ellen DeGeneres műsorának legutóbbi vendége, így elárulta, hogy azt tervezi, csatlakozik az Instagramhoz, ugyanis ott (is) szeretné népszerűsíteni a sorozatot, melyen jelenleg dolgozik. A műsorvezetőnő természetesen rögtön felajánlotta segítségét, mondván, ő aztán tudja, mi a dörgés, elvégre 65 millió követővel rendelkezik.

És valóban: Ellen tényleg tudja, mitől döglik a légy és mitől lesz szuper egy poszt, ugyanis stábjával felállította a Jóbarátok című sorozat Central Perk nevű kávézójának díszletét, és oda invitálta Courteney-t, akit a legtöbben az említett szitkomból ismernek. Miután a fotós elkattintott a műsorvezetőről és a színésznőről néhány képet, Ellen azt találta mondani,

Bár Lisa Kudrow is itt lenne, mókás volna!

szavai nyomán pedig váratlanul megjelent a színésznő és ő is leült a legendás narancsszínű kanapéra egy kis csevej erejéig, a hármójukról készült felvételek egyikéből pedig megszületett Courteney első Instagram-bejegyzése, melyet mostanáig több, mint 269 ezren jelöltek kedvencüknek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek