Starity

Ezeket a ruhadarabokat imádják a nők a pasikon

2019. február 07. 08:08   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A stílusod helyetted is beszél. Ez pontosan igaz minden igazi úriemberre. Egy jól öltözött, helyes srác minden hölgy szívét megdobogtatja. Bemutatunk nektek néhány darabot, amiért a nők többsége odavan.

hirdetés

1. Egy jó pár cipő

A cipő sokat elárul a viselőjéről és az egyik legmeghatározóbb darabja az öltözékünknek. Minden nő tudja, hogy a cipőnek meg kell egyeznie a nadrág színével vagy egy árnyalattal lehet sötétebb. Valamint nagyon fontos, hogy tiszta legyen a lábbeli. A hölgyek nagy figyelmet fordítanak a ruhatár ezen elemére és szinte elsőként figyelik meg a férfin.

© thehunt   © diaox2  

2. Pólóing

A pólóing egy örökdarab, ami soha nem megy ki a divatból. A hollywoodi csillagok és a sportolók kedvenc darabja. A gallérnélküli ing gombokkal minden nőt megbolondít.

© metrouk2   © pbs.twimg  

3. Fehér póló vagy farmer

Ezek azok az alapdarabok, amelyekkel senki nem lőhet mellé. A pasikat férfiasabbá és vonzóbbá teszi.

© lookastic   © shopify  

4. V-nyakú pulóver

A nők szeretik a srácokon a V-nyakú pulcsit, hiszen az a férfi, aki ilyen darabot visel, jó benyomást kelt, ápoltságra utal.

© iamgalla   © alicdn  

5. Felgyűrt ujjú ing hozzá vékony nyakkendő

Ez a tökéletes kombináció a mindennapi és a vonzó megjelenésnek. A felgyűrt ingújjak és a nyakkendő elkötelezett megjelenést kölcsönöz, de mégis azt sugallja: elfoglalt ember vagyok, de nem a munkám az egyetlen szenvedélyem.

© iamgalla   © alicdn  

6. Tökéletesen szabott, méretre készített öltöny

A jól kiválasztott öltöny sosem megy ki a divatból és tökéletes megjelenést biztosít a viselője számára. Egy fess fiatalember minden nő álma.

© yoka   © blogeva  

7. Ízléses kiegészítők

A fonott, bőrből készült darabok most igazán menők és egy kicsit romantikus megjelenést adnak a pasiknak, amit nagyon szexinek találnak a lányok.

© alexanderliang   © hellow  

8. Kalapok, sapkák

Egy jól kiválasztott fejfedő minden outfitet feldob és kitűnhetsz vele a tömegből. És persze készülj fel, hogy a hölgyek célkeresztjébe is bekerülsz!

© pinimg   © blogspot  

+1 Ápolt megjelenés

Viselhetsz bármilyen drága ruhát, szuper kiegészítőt, ha nem ápolt és gondozott a külsőd, nem fogsz jó benyomást kelteni. A tiszta, igényes megjelenés tökéletes belépő, hogy elnyerd egy hölgy szívét.

© hendricksbarbershop  

via Brightside 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek