Starity

R. Kelly kiadót keres új albumához

2019. január 31. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes hamarosan befejezi következő nagylemezét, most pedig kiadót keres hozzá, mely hajlandó lenne azt forgalmazni.

hirdetés

Két hete számoltunk be arról, hogy kiadója, a Sony nemrég szerződést bontott R. Kellyvel az énekest ért vádak miatt. Az előadó azonban nem csügged, mi több, keményen dolgozik új lemezén és még most is reménykedik abban, hogy mindennek ellenére talál majd olyan disztribútort, ami eljuttatja zenéjét a közönséghez.

Az énekesről az a hír járja, hogy pályája során több nőt is bántalmazott fizikailag, érzelmileg és szexuálisan – az áldozatok, illetve azok családja több ízben is megszólaltak, legutóbb a Lifetime csatorna Surviving R. Kelly című dokumentumsorozatában. Kelly minden ellene felhozott vádat tagad, ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben, ám egyre nehezebb a dolga, miután több kollégája is támogatja és népszerűsíti az ellene indult #MuteRKelly elnevezésű kampányt, melynek keretein belül azt tűzték ki célul, hogy dalait eltüntetik a streaming szolgáltatók repertoárjából.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek