Starity

Szigorú szabályok közt nevelik a brit királyi csemetéket

2019. február 04. 07:07   |   Szerző: egridora

György hercegre, Lajos hercegre és Sarolta hercegnére 2014 óta a norlandi dadus, Maria Borrallo vigyáz, aki nagyon szigorú és furcsa szabályokat állított fel a gyermekek számára.

hirdetés

A brit királyi sarjak mellé a szülők, Vilmos herceg és Katalin hercegné az egyik legjobb nevelőt választották, akit csak lehetett. Maria Borrallo a híres Norlandi Főiskolán tanult és 2014-ben került a cambridge-i családhoz, hogy felügyelje Györgyöt majd, Saroltát és Lajost.

Embed from Getty Images

A Kensigton-palotában él és utazik a családdal a nyaralásokra és a hivatalos utakra egyaránt, mindeközben próbál diszkréten a háttérben maradni. Úgy véli, meglehetősen szigorú a gyermekekkel, mint az minden norlandi dadustól elvárható.

hirdetés

Számos olyan nevelési elvet tanítanak a főiskolán, hogyan kell rávenni a gondozásukban lévő gyerekeket, hogy maximálisan kövessék az utasításokat, így a brit királyi csemetéknek is ezt kell tenniük. A norlandi szakértő, Louise Helen elárulta a Sunnak:

Nem lehet semmi hiba! Amikor a család leszáll a gépről, a gyerekek fogják a szülők kezét, integetnek és nem lehet semmi hiszti. A gyerekeknek szigorúan minden este 19 órakor ágyban kell lenniük. A finnyásság elkerülése érdekében pár naponta új élelmiszert kóstoltatnak a csemetékkel. Az időjárástól függetlenül a gyerekeknek kint kell játszania.

Embed from Getty Images

A norlandi dadus rendkívül jól motiválja a gyermekeket játékon keresztül: legyen az játék a kutyákkal, kerékpározás vagy kertészkedés. A gyerekek sokat társasoznak és kirakóznak.
A képernyő előtt töltött idő teljesen a szülőktől függ. Vilmos herceg elismerte, régen ezt neki borzasztóan nehéz volt betartani.

 via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek