Starity

Alyssa Milano fociskollekciót dobott piacra

2010. november 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyssa Milano a színészi tehetségével vált híressé, ám mostanában nagyobb figyelmet fordít a Touch nevű márkára, ami már egész régóta jelentkezik Alyssa darabjaival különböző sportágakban.

hirdetés
Alyssa Milano fociskollekciót dobott piacra

A Touch márkanévről sokaknak Alyssa Milano juthat az eszébe. Ez nem véletlen, hisz a gyönyörű szép színésznő sok időt szentel a márkának.
Alyssa olyan darabokat tervez, melyeket az igazi sportrajongó nők viselhetnek a meccseken. Ez igazán praktikus, mert az ilyen stílusú ruhadarabokat nem minden boltban lehet megtalálni. A mostani kollekciója inkább az amerikai foci körül forog.

Ezeken a csinos és nőies darabokon egyaránt megtalálhatók a legnépszerűbb csapatok nevei – például az NFL. A kollekció képeihez pedig maga Alyssa állt modellt.

Ha te is beugrassz néhány meccset megnézni, vagy esetleg rendszeresen jársz a mérkőzésekre, vagy csak egyszerűen szereted az ilyen kényelmes és sportos ruhákat, akkor ez a kollekció biztosan nagyon fog tetszeni! 

A teljes kollekciót itt tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek