Starity

Justin Bieber: „A házasság bizony nehéz”

2019. február 12. 10:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin és Hailey egy szempillantás alatt házasodtak össze és nem is nagyon adtak eddig senkinek betekintést az életükbe, most viszont megtörték a csendet. Justin Bieber őszintén vallott a házaséletükről.

hirdetés
Justin Bieber: „A házasság bizony nehéz”
Fotó: Hailey Baldwin / Instagram

A házasság bizony nehéz

– vallja ezt Justin Bieber és felesége Hailey Baldwin, azaz Hailey Bieber a Vogue magazinnak adott interjújában.

Bieber éppen egy csoport terápiáról érkezett, mert úgy érezte nem teljes az élete, túlvállalja magát.

Gyertyákat gyújtottak és te egy szőnyegen ülsz, olyan, mint egy szeánsz. Bevallom kicsit megijesztett a ceremónia. Le kellett tenni egy párnát magad elé és kiverni magadból a múlt fájdalmait, nekem ez anyám depressziója és az apám haragja volt.

Miután Bieber elhagyta a Napa-völgyet, Seattle-be repült, csatlakozott Hailey-hez. Találkozójuk volt Judea Smith-szel, a lelkipásztorukkal, akik egyben a házassági tanácsadójuk is.

A lényeg az, hogy a házasság bizony nagyon nehéz

– mondja Hailey. 

Ez a mondat, aminek vezetnie kell téged!

Fotó: Hailey Baldwin / Instagram

A házaspár, aki 10 év barátság és 12 hét együttjárás után mondták ki a boldogító igent, készülnek egy tényleges nagy lagzira.

Az interjú során Bieber folyamatosan izeg-mozog, hol felpattan, hol leül, hol megcsókolja a neje nyakát.

Nehéz nekem egyszerre egy dolgot csinálni

– mondja fülig érő szájjal.

Justin 2017-ben totál kimerült, miután 150 koncertet nyomott le 40 országban, így az utolsó 14 koncertjét törölnie is kellett.

Magányos voltam, depressziós és nagyon nyomott. Nem beszéltem erről. Sok dolog van, amiről nem beszélek és nehezen dolgozok fel. Szükségem volt egy kis időre.

– emlékszik vissza a sztár, akinek a jelenlétében lehet érezni, hogy elvesztette a gyerekkorát, olyan sok heg maradt a lelkében, mint amennyi tetoválás borítja a testét. Justinnak voltak nehéz időszakai, amikor Hailey nagyon aggódott miatt, mert kabítószerezett, de mára már teljesen tiszta. 

Rehabilitációs program és bármilyen segítség nélkül sikerült józan útra térnie. Ő egy csoda.

– áradozott Hailey.

Múlt nyáron, Toronto mellett vásárolt Bieber egy házat. Szeptemberben telepedett le a házaspár az új otthonban és egyetértenek abban, hogy nem a szállodai együttélés az igazi együttélés, hanem ez.

Ez egy teszt.

– vallják mindketten.

Fotó: Hailey Baldwin / Instagram

Az egészséges kommunikáción dolgozunk a terápián. Néha elbeszélünk egymás mellett. A harc jó. A Biblia is az igazlelkű haragról ír. Nem akarjuk elveszíteni egymást. Küzdünk, hogy jól mutassuk ki egymás felé az érzéseinket, hiszen én majd megőrülök, hogy elmondjam, mit érzek, míg Hailey-t nehéz rávenni, hogy beszéljen az érzéseiről

– árulta el Justin. Hailey bevallotta, hogy a házasság első hete nagyon nehéz volt neki: 

Hiányoztak a szüleim, hirtelen lett 100 millió riválisom. Sokak házasságát felemészti a hírnév. Senki nem értékelte, hogy nekem mennyire fontos ez a házasság, pedig imádkoztam érte, Nagyon szeretem őt, hosszú ideje szeretem.

Amikor tavaly júniusban újra összejött a házaspár, Justin épp több hónapja cölibátusban volt, ugyanis szexfüggőségben szenvedett.

Néha az emberek csak azért szexelnek, mert nem érzik magukat jól, vagy mert alacsony az önértékelésük. A nők és a srácok is ezt teszik. Én változtatni akartam és átadtam magam Istennek. Ezért Isten megáldott engem Hailey-vel.

Fotó: Hailey Baldwin / Instagram

Sokan azt hitték, hogy azért házasodott össze olyan hirtelen a pár, mert Hailey terhes, de ez nem így volt. A házasság előtt még nemi életet sem éltek.

Amikor tavaly júniusban láttam őt, rájöttem mennyire hiányzott nekem és milyen pozitív hatással volt az életemre. 

– árulta el Justin, hogy miért is döntött a hirtelen lánykérés mellett.

Az egyik dolog, amit megtanultak, hogyan legyenek boldog házastársak. Szeretnek a ház körül tevékenykedni, filmet nézni, a konyhában táncolni.

Muszáj dolgozni, de szeretném, ha Hailey egy pici terhet levenne a válláról, hisz fiatalok vagyunk, még szórakoznunk kell.

– mondja Justin.

Azért harcolok, hogy egy egészséges kapcsolatot alakítsak ki Justinnal. Azt akarom, hogy az emberek tudják, mi is valós emberek vagyunk, valós gondokkal, nem minden csodálatos. Mindig nehéz lesz. Ez egy választás. Nem ébredsz fel minden nap úgy, hogy halálosan szerelmes vagy. Nagyon fiatalok vagyunk és ez ijesztő, mert még sokat fogunk változni. De elkötelezettek vagyunk abban, hogy együtt fejlődjünk és támogassuk egymást. Minden egyes nap végén ő a legjobb barátom, így nézek rá

– zárta az interjút Hailey.

Justin vigyorogva hozzáteszi:

És te vagy az én kis drága szerelmem!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek