Starity

Labancz Lilla visszatért Magyarországra

2019. február 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Álom.net sztárja ismét hazánkban építi a karrierjét, ugyanis szerepet kapott egy neves darabban.

hirdetés

Fotó: Instagram

Labancz Lilla nevét 2008-ban ismerte meg az ország, amikor megkapta a hazai sztároktól hemzsegő Álom.net című tinivígjáték főszerepét. Később a színésznő úgy döntött, külföldön próbál szerencsét, Amerikába költözött, ottani életéről azonban nem árult el sokat és a mai napig szeretné megtartani magának, mit csinál a tengerentúlon. A szőke szépség most azonban átteszi székhelyét Budapestre, ugyanis Gergely Róbert főszerepet ajánlott neki a Nő a tét című darabban, mely megkeresésre boldogan mondott igent.

A Bors úgy tudja, Lilla a jövőben Los Angeles és Budapest között fog ingázni munkájából kifolyólag, emellett szeretné kihasználni a szabadidejét, ugyanis évek óta először van alkalma arra, hogy néhány napnál többet tölthessen együtt szeretteivel.

Azért mentem el, mert szerettem volna világot látni, nyelveket tanulni. Színiiskolába jártam, nyelveket tanultam, később dolgoztam. Kezdetben nehezen boldogultam, aztán belejöttem. Tudatos döntés volt, hogy kerülöm a nyilvánosságot, és most sem szeretnék többet elárulni a kinti és itthoni életemről

– idézi a fent említett lap a szőke szépség szavait.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek