Starity

Még mindig barátok! Együtt buliztak az Alkonyat sztárjai – fotó

2019. február 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt mindannyiunkat nosztalgikus hangulatba hozott egy friss fotó az Alkonyat-saga szereplőiről.

hirdetés

Taylor Lautner február 11-én lett 27 éves, ez alkalomból pedig kedvese, Tay fantasztikus születésnapi bulit szervezett neki, melyre meghívta a színész egyik kolléganőjét, Kristen Stewartot is. A színésznő természetesen meg is jelent a rendezvényen, róluk kettejükről pedig egy friss fotó is készült CJ Romero sztárfodrász társaságában – utóbbi osztotta meg a felvételt a következő felirattal:

Basszus, K szexin néz ki. T egy csinos kis hazudozó. Ami pedig engem illet, én úgy nézek ki, mint aki alvásra készen áll.

Fotó: Instagram

Az Alkonyatban bár Kristen karaktere, Bella a Robert Pattinson által életre keltett Edward Cullen mellett kötött ki, múlt este mindenki tudomására juttatta, melyik csapatban is játszik (#TeamJacob), ami annak idején nagy dilemmája volt a fanatikusoknak. A széria első részének filmadaptációja egyébként tíz évvel ezelőtt került a mozikba; az öt film összesen pedig megközelítőleg hárommilliárd dollárt, azaz körülbelül 819 milliárd forintot hozott a készítők konyhájára annak idején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek