Starity

Alacsony önbecsüléssel küzdött Sam Smith! Hetekig éheztette magát az énekes, hogy jobb formába kerüljön

2019. február 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekes sosem volt elégedett a megjelenésével, mostanra azonban eljutott arra a pontra, ahol a külcsín már nem foglalkoztatja.

hirdetés

Fotó: Instagram

Sam Smith az Instagramon számolt be rajongóinak arról a küzdelemről, melyet hosszú ideje vív – méghozzá önmagával. Az énekes ugyanis nem tagadja, alacsony önbecsülése miatt korábban úgy érezte, sikeresebb lenne minden területen, ha csinosabb külsővel rendelkezne, ennek eléréséért pedig mindent meg is tett. Elmondása szerint volt, hogy heteken át éheztette önmagát, ám annak az időszaknak vége – megtanulta elfogadni és szeretni azt, aki.

(...) Már nem próbálom megváltoztatni ezt a mellkast, a csípőmet vagy a domborulataimat, melyeket a szüleimnek köszönhetek, akik feltétel nélkül szeretnek engem úgy, ahogy vagyok. Sokan talán azt gondolják, nárcisztikus módon mutogatom most magam, de ha tudnátok, milyen sok bátorság kellett hozzá, hogy megtegyem ezt, vagy ha tudnátok arról, milyen traumát szenvedtem el gyerekként, nem így vélekednétek. Köszönöm szépen, @ryanpfluger [a fotós, aki a képet készítette – a szerk.] hogy segítesz ünnepelnem a testemet úgy, ahogy van. Korábban soha nem éreztem ilyen biztonságban magam, mint veled. Mindig is háborúban fogok állni a tükörrel, de ez a fotó és ez a nap végre elmozdított a helyes irányba

– írta posztjában az énekes.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek