Starity

Daniel Radcliffe elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben a Harry Potter is rebootolásra kerül

2019. február 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színész a zsigereiben érzi, hogy rajta kívül másból is lesz Harry Potter.

hirdetés
Daniel Radcliffe elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben a Harry Potter is rebootolásra kerül

Daniel Radcliffe 11 éves volt, amikor 2001-ben elstartolt a főszereplésével készült Harry Potter-filmsorozat, ami tíz évet ölelt fel az életéből, mialatt nyolc filmet készített. A színész tisztában van azzal, hogy a franchise minden bizonnyal még hosszú éveken át fennmarad, ám véleménye szerint a történet belátható időn belül rebootolásra kerül majd.

Biztos vagyok abban, hogy más verziók is készülnek majd a történetből. Tudom, hogy nem én vagyok az utolsó Harry Potter, akit életemben láthatok. Ami azt illeti, már most is van pár másik. Érdekes lesz látni, mennyire állják ki az idők próbáját a filmek... Úgy érzem, jelen pillanatban valami szentség övezi őket, de ez idővel elmúlik majd. Érdekes lesz látni, ha rebootolják, mondjuk új filmeket készítenek vagy sorozatot csinálnak belőle. Alig várom, hogy lássam

– nyilatkozta a színész, a rajongók azonban nem értenek egyet vele. Többen is azon véleményüknek adtak hangot, miszerint hiba lenne hozzányúlni a filmekhez, mert azok úgy jók, ahogy vannak.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek