Starity

Dalpremier: Avril Lavigne ft. Nicki Minaj - Dumb Blonde

2019. február 16. 16:04   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dalban közreműködött a rapkirálynő, Nicki Minaj aki mint tudjuk egy ideje már szeretett volna együtt dolgozni a világhírű tinibálvány énekesnővel.

hirdetés

Avril Lavigne Lyme-kórral való küzdelmei után megírta a Head Above Water névre keresztelt albumát, amely megjelenése óta dalaival tarol az amerikai slágerlistákon. Sokan kitörő örömmel fogadták az énekesnő visszatérését miután annyi szörnyű összeesküvés-elmélet terjedt róla a világhálón a közelmúltban. 

Az albumra pedig elkészítette Dumb Blonde című szerzeményét is, amelyben Nicki Minaj sajátos rap verzéje is felcsendül. A visszajelzések egytől-egyig pozitívak. Voltak akik szerint visszatért a régi lázadó Avril egy dal erejéig és voltak akik Minaj művésznő régi dalaira utalgató soraitól voltak hangosak. Nekünk minden esetre bejön! Igazi Cheerleader zene nem mindennapi utálóknak beszólogatós dalszöveggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek