Starity

Kihátrált a forgatókönyvíró páros A Karib-tenger kalózai-rebootból

2019. február 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Disney talán mégis mellényúlt, amikor azt hitte, minden gond nélkül rebootolhat egy olyan nagy közönségkedvencet, mint A Karib-tenger kalózai.

hirdetés
Kihátrált a forgatókönyvíró páros A Karib-tenger kalózai-rebootból
Fotó: Walt Disney Pictures

Október végén számoltunk be arról, hogy a Disney több lehetőséget is számításba vett A Karib-tenger kalózaival kapcsolatban – végül a cég fejesei arra a megállapodásra jutottak, hogy nemcsak, hogy kiírják a történetből a Johnny Depp által alakított főszereplőt, Jack Sparrow-t, hanem rebootolják az egész történetet. A projekthez akkor le is szerződtették a Deadpool forgatókönyvíró párosát, Rhett Reese-t és Paul Wernicket, ám mostanra mindketten kihátráltak a munkából.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Reese és Wernick miért adta vissza a Disney-nek a nagyszabású feladatot vagy hogy pótolják-e őket egy másik kreatív csapattal, netán teljesen lemondanak a népszerű történet újraélesztéséről és egyelőre a sarokba állítják azt. Depp egyébként egy korábbi interjúban megjegyezte, igazságtalannak tartja azt a módot, ahogyan a Disney a közös ügyüket intézte – ahelyett, hogy egyszerűen kirúgták volna, az alakításáért kritizálták, amivel korábban még semmi problémájuk nem akadt.

A Disney megutált engem. Minden lehetséges módot számításba vettek annak érdekében, hogy megszabaduljanak tőlem, hogy kirúghassanak

– nyilatkozta Johnny.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek