Starity

Brad Pitt lesz a producere a Chris Cornellről készülő dokumentumfilmnek

2019. február 15. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Mint a 2017 májusában elhunyt zenész egyik legközelebbi barátja, az Oscar-díjas színész boldogan vállal szerepet a róla készülő dokumentumfilmben.

hirdetés
Brad Pitt lesz a producere a Chris Cornellről készülő dokumentumfilmnek
Fotó: Getty Images

A Variety erősítette meg nemrég, hogy dokumentumfilm készül a Soundgarden és az Audioslave zenekarok frontemberének, Chris Cornellnek az életéről és munkásságáról a zenész produkciós cégének, a Film 45-nak a gondozásában – a munkából kollégája, Peter Berg; özvegye, Vicky és cimborája, Brad Pitt is kiveszik részüket.

A projektről egyelőre mindössze annyit lehet tudni, hogy a rendezői székben a fent említett Berg foglal majd helyet, Pitt pedig producerként járul hozzá a munkálatokhoz. A színész egyébként közeli barátja volt Cornellnek, ő maga is részt vett a temetésén, amikor a Hollywood Forever Cemeteryben örök nyugalomra helyezték.

Valami szörnyen elromlott, a gyerekeimnek és nekem is összetört a szívem. Tönkretesz a pillanat, mely vissza nem fordítható már. Nagyra értékeljük a felénk tanúsított szeretetet ebben az embert próbáló időszakban, és elkötelezett támogatói vagyunk mindazon kampányoknak, melyek céljukul tűzték ki az ilyen tragédiák megelőzését

– nyilatkozta korábban az öngyilkos lett zenész özvegye, akinek két tinédzser gyermeke van Cornelltől: lányuk, Toni 14; fiuk, Christopher 13 éves – ők ketten vették át a közelmúltban megrendezésre került Grammy-gálán a zenésznek ítélt díjat a Legjobb rockzenei előadás kategóriában a When Bad Does Goodért.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek