Starity

Kiengedték Curtist a rehabról, de Majka szkeptikus

2019. február 17. 15:03   |   Szerző: egridora

Véget ért a rapper számára az elvonó első fázisa. Instagram-oldalán beszámolt a nehézségekről valamint a jövőbeli tervei is kiderültek. Majka mégis tart attól, hogy volt színpadi partnere visszaeshet.

hirdetés
Kiengedték Curtist a rehabról, de Majka szkeptikus
Fotó: Curtis / Instagram

Curtis sokáig a drogokhoz fordult, ami Majkával való közös karrierje vesztét is jelentette, hiszen az bejelenteette, hogy nem kíván többet együtt dolgozni Széki Attilával. Curtis sokáig ócsárolta Majkát, végül igazat adott neki és bevonult egy rehabilitációs intézetbe, ahol segítséget kapott. Hat hétig tartózkodott az intézményben, de távozásával korántsem ér véget a rehabilitációja, vissza kell járnia terápiára.

Az Instagram-oldalán üzent a rajongóknak:

Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem, teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! 

Szintén a közösségi oldalából derült ki, hogy már a következő fellépését tervezi a rapper, már február végén 2 koncertet is ad.

Majka a Story magazinnak szkeptikusan válaszolt volt előadó társával kapcsolatban:

Nem megyek semmire azzal, hogy bocsánatot kért, az elmúlt években számtalanszor megtette már, nem új dolog, mint ahogy az se, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet. Majd akkor fogok hinni mindenben, amikor látom, hogy van eredménye. Ismerem az életének a buktatóit, és tudom, hol vannak azok a sarokpontok, amiken ha nem változtat, feleslegesen csinál mindent. Hogy fog-e, az az ő dolga. Ha igen, újra fogok tudni bízni benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek