Starity

Napokkal az eljegyzése előtt Katy Perry úgy nyilatkozott, a házasság nem neki való

2019. február 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő bár úgy gondolja, a házasság nem olyasmi, ami szerepel a tervei között, mégis igent mondott párjának, amikor az arra kérte, legyen a felesége.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy Orlando Bloom Valentin-napon megkérte Katy Perry kezét, az énekesnő pedig igent mondott neki. Igen ám, de nem sokkal ezt megelőzően a Grammy-jelölt előadónő úgy nyilatkozott a Paper magazinnak adott interjújában, hogy kiszeretett a házasság intézményéből.

25 éves voltam, amikor férjhez mentem, most 34 vagyok. Majdnem tíz éve már. Egyetlen emberrel lenni életem végéig? Nem hiszem, hogy az nekem való. Teljesen más ember vagyok, mint aki akkor voltam

– magyarázta a lapnak.

Katy nagyon boldog és izgatott. Mindig azt mondta, Orlando szerelme egészen más, mint amit korábban érezni volt alkalma

– nyilatkozta egy, az énekesnőhöz közel álló barát az E! Online-nak az eljegyzés kapcsán, aki azt is megosztotta a nyilvánossággal, miszerint Bloom és Perry már korábban is beszélgettek eljegyzésről, Katy azonban nem hitt abban, hogy ez a közeljövőben bekövetkezhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek