Starity

Gyerekzsivajra vágyik Katy Perry és Orlando Bloom

2019. február 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A szerelmesek nem szeretnének hosszan várni a gyerekvállalással – a családalapítás előnyt élvez az esküvővel szemben.

hirdetés

Katy Perry és Orlando Bloom még csak néhány napja jegyezték el egymást, máris életük következő mérföldköve felé tartanak. Az énekesnő és a színész ugyanis szeretnének mihamarabb gyerekzsivajjal megtölteni otthonukat, így aligha meglepő, hogy ennek érdekében inkább az esküvőt halasztják el egy kicsit.

hirdetés

Mindketten egyetértenek abban, hogy gyereket szeretnének, és ez a terv mindennel szemben prioritást élvez

– idézi a Mirror egy bennfentes szavait.

A fent említett magazin munkatársai azt is tudni vélik, hogy Perry hajlandó visszavenni a tempóból és egyelőre parkolópályára tenni karrierjét, hogy a magánéletére koncentrálhasson, amire nem sok alkalma adódott azóta, hogy 2008-ban berobbant a köztudatba I Kissed A Girl című slágerével.

Ami a szerelmeseket illeti, kapcsolatuk 2016-ban alakult barátiból romantikussá, egy évvel később pedig már azt rebesgették Hollywoodban, hogy eljegyezték egymást. A hír akkor kacsának bizonyult, ezúttal azonban maguk az érintettek tudatták a nyilvánossággal, hogy a lánykérés megtörtént. Bloom egy megközelítőleg ötmillió dollár értékű, Edward-korabeli gyűrűvel kérte meg Perry kezét, aki néhány nappal az eljegyzés előtt még úgy nyilatkozott, a házasság nem neki való.

Korábban mind az énekesnő, mind a színész volt már házas: Katy 2010-ben ment hozzá Russell Brandhez, akitől 14 hónappal később vált el arra hivatkozva, hogy még nem áll készen a családalapításra; Orlando 2010-ben nősült meg, Miranda Kerrt vette el, aki 2011-ben egészséges fiúgyermeket szült neki, ám még Flynn sem tudta összetartani a szülőket, akik 2013-ban kérvényezték a bíróságtól házasságuk felbontását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek