Starity

Ma is közel áll exférjéhez Avril Lavigne

2019. február 18. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Head Above Water énekesnőjének kapcsolata volt férjével ma is meghitt, baráti jellegű.

hirdetés

Avril Lavigne és Chad Kroeger hosszú éveken át barátok voltak, mielőtt 2012 nyarán randevúzni kezdtek volna. Viszonyukat egy évvel később mélyítették el a házasság kötelékében, ám kapcsolatuk nem bírta ki az idők próbáját – 2015 őszén bejelentették, hogy elválnak. Később fel-felröppent a pletyka békülésük kapcsán, ám nem jöttek össze újra, sokkal inkább visszaállították korábbi baráti kapcsolatukat és a későbbiekben is együtt dolgoztak az énekesnő dalain.

Avril mindazonáltal hosszú időre eltűnt a köztudatból, ugyanis a kulisszák mögött Lyme-kórral küzdött, mely betegséget sokáig nem tudták azonosítani nála. Exe mindeközben mellette állt, támogatta és segítette őt, ahogyan csak tudta.

Nagyon hálás vagyok, amiért olyasvalakit tudhatok magam mellett, mint Chad, aki törődött velem, mialatt igyekeztem ismét talpra állni. A szárnyai alá vett, elvitt a stúdióba, dalokat rögzített velem, végig bátorított engem. Ő segített megírni az általam írt dalok egy részét, mert nagyon jó dalszerző – ha én elakadtam valahol, segített nekem túljutni a válságon és befejezni a dalt

– magyarázta Lavigne, majd így folytatta:

Mindig is szurkolt nekem és a rajongóm volt. Itt lakik a sarkon, az én oldalamon áll, mindig nagyon jó volt hozzám.

Érdekesség, hogy ez nem az első alkalom arra, hogy Lavigne jóban marad egy exszel és együtt dolgozik vele – első férjétől, Deryck Whibley-től 2009-ben vált el, két évvel később azonban ismét összeállt a zenésszel, amikor a Goodbye Lullaby című lemezen dolgozott, ugyanis Whibley lett a korong producere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek