Starity

Így reagált volt felesége arra, hogy Orlando Bloom eljegyezte Katy Perryt

2019. február 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és a színész 2013-ban szakítottak három évnyi házasság után...

hirdetés
Így reagált volt felesége arra, hogy Orlando Bloom eljegyezte Katy Perryt
Fotó: Getty Images

Bár már majdnem hat év telt el azóta, hogy elvált egymástól Miranda Kerr és Orlando Bloom, sokakat most is foglalkoztat a gondolat, hogy vajon a modell miképp reagált, amikor megtudta, hogy exe eljegyezte Katy Perryt. A HollywoodLife-nak sikerült megszólaltatnia egy bennfentest, aki elmondta, Kerrnek semmi kifogása nincs volt férjének választottja ellen, mi több, kedveli az énekesnőt, aki meglátása szerint remek mostohaanyja Orlandóval közös fiának, a nyolcéves Flynn-nek.

Miranda már rég továbblépett. Örül Orlando boldogságának. Nekik kettejüknek van egy közös gyereke, természetes, hogy a szívén viseli Orlando sorsát, és azt kívánja neki, legyen boldog. Tisztában van azzal is, hogy Katy mennyire szereti Flynnt és Orlandót is és Evannal [Spiegel, Miranda jelenlegi férje – a szerk.] is jól kijön

– idézi a fent említett lap egy forrás szavait.

Orlando és Miranda mindent megtesznek annak érdekében, hogy amennyire csak lehet privátként kezeljék Flynn életét, és nagyra értékelik, hogy választottjaik ugyancsak így képzelik el az életüket, távol a reflektorfénytől. Flynn szeretne testvéreket a jövőben, és ezt a szülei értésére is adta.

Miranda már meg is ajándékozta csemetéjét egy kisöccsel Hart Kerr Spiegel személyében, akinek tavaly tavasszal adott életet; és a hírek szerint Katy és Orlando is mihamarabb babázni szeretne, így a jövőben Flynn-nek nem kell amiatt aggódnia, hogy nem lesz kivel játszania.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek