Starity

Most már hivatalos: Lady Gaga szakított a vőlegényével!

2019. február 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bad Romance énekesnője sajtóképviselője útján erősítette meg a szakításával kapcsolatos pletykákat.

hirdetés

Néhány napja még csak találgathattunk, mostanra azonban biztossá vált a hír: Lady Gaga felbontotta az eljegyzését Christian Carinóval! A pletykákat az énekesnő sajtóképviselője erősítette meg hivatalosan.

Néhány napja egy bennfentes vallott először arról, hogy értesülése szerint Gaga szakított a vőlegényével, két másik forrás azonban cáfolta ezt a hírt, noha minden jel arra utalt, hogy az énekesnő valóban pontot tett kapcsolata végére. A pletykákat támasztotta alá a tény, hogy a szőkeség egyedül érkezett a Grammy-gálára, nem említette köszönőbeszédében Carinót és a jegygyűrűjét sem viselte a rendezvényen.

Gaga nem viseli a gyűrűt a fellépései során. Jelenleg parkolópályán van az esküvőszervezés is, amíg Gaga túl nem jut ezen a zsúfolt időszakon, de továbbra is azt tervezik, hogy idén egybekelnek

– nyilatkozta egy barát korábban.

Egyszerűen nem működtek köztük a dolgok. Van, hogy a kapcsolatok véget érnek. Ez nem egy hosszú, drámai história

– nyilatkozta egy ismerős az E! Online-nak.

Lagy Gagának ez egyébként a második próbálkozása a révbe éréssel – korábban Taylor Kinney színész jegyese volt, ám 2016 nyarán szakítottak egymással. A rossz nyelvek most azt beszélik, az énekesnő túlságosan közel került Csillag születik-beli partneréhez, Bradley Cooperhez és ez vezetett a szakításhoz, ám ez egyelőre csak szóbeszéd, semmi nem igazolja, hogy igaz lenne; emellett a színész látszólag boldog párkapcsolatban él Irina Shayk modell-lel, aki 2017 márciusában adott életet közös kislányuknak, Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek