Starity

Tovább nyomoz a rendőrség Jussie Smollett támadása ügyében! Saját magát verette meg a színész?

2019. február 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb fordulatot vett az Empire sztárjának ügye – most már maga az áldozat is a gyanúsítottak között van.

hirdetés

Január végén számoltunk be arról, hogy Chicagóban sétálva két ismeretlen elkövető rasszista és homofób megjegyzéseket tett a nyíltan meleg, sötétbőrű Jussie Smollettre, majd ütlegelni kezdték őt, maró folyadékot locsoltak az arcába és kötelet tekertek a nyaka köré. Szerencsére a színész túlélte a támadást, a helyi kórházban pedig ellátták sérüléseit. Kollégái, barátai támogatásukról biztosították őt, ám az ügyben folytatott nyomozás nemrég új fordulatot vett, miután a rendőrség letartóztatott és kihallgatott egy testvérpárost a történtekkel kapcsolatban.

Olabinjo Osundairo és Abimbola Osundairo a chicagói reptéren voltak, amikor rajtuk ütöttek a rend őrei és bilincset pattintottak csuklójukra február 13-án – a testvérek Nigériából repültek vissza az Egyesült Államokba, ahol életvitelszerűen élnek. Kihallgatásuk után ejtették az ellenük felhozott vádakat. A Chicago Tribune úgy tudja, mindketten testépítők, egyikük pedig együtt is dolgozott Smollett-tel az Empire című sorozaton korábban.

Állítólag a színész maga bérelte fel Osundairóékat, hogy verjék őt meg, mert állítólag már akkor a levegőben lógott az Empire-ből való menesztésének gondolata, és azt gondolta, a támadás talán annyira megrendíti az őt foglalkoztató 20th Century Fox és a Fox Entertainment fejeseit, hogy ejtik az ötletet és a sorozatban tartják őt. A két médiaóriás vezetősége tagadja, hogy fontolgatták volna a színész a szériából való kiírását.

Jussie ügyvédjein, Todd S. Pugh-n és Victor P. Hendersonon keresztül mindent tagad.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek