Starity

Harry Potter miatt lett alkoholista Daniel Radcliffe-ből

2019. február 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 29 éves színész saját bevallása szerint nehezen kezelte a hirtelen rászakadó világhírnevet.

hirdetés

Korábban évekig suttogtak arról Hollywoodban, hogy Daniel Radcliffe bizony nem veti meg az italt, a színész pedig nem is tagadja, korábban valóban előfordult vele, hogy a pohár fenekére nézett. A színész Sam Jonesnak adott interjút nemrégiben, melyben arról a küzdelmes időszakról mesélt, amikor egyik napról a másikra a világ legismertebb arca vált belőle Harry Potter szerepének köszönhetően, ő azonban nehezen tudta kezelni a sikert és az ismertséget. Elmondása szerint tinédzserkorára masszív alkoholista vált belőle, ugyanis folyton azt érezte, hogy minden mozdulatát kutató tekintetek követik.

Az én esetemben a felém irányuló figyelem ignorálásának leggyorsabb módja az volt, hogy leittam magam. Aztán részegen még jobban azt érzed, hogy figyelnek, ezért egyre többet és többet iszol, hogy még inkább figyelmen kívül hagyhasd a dolgot

– vallotta a színész, aki arról is szót ejtett, évekbe és több újbóli próbálkozásba került, mire le tudta tenni az alkoholt.

Végül én magam hoztam meg a döntést... Egy átbulizott este után úgy ébredtem reggel, hogy ez így nagyon nem jó. (...) Még amikor elértem a mélypontot, akkor is imádtam a munkámat, boldogan indultam a forgatásra, és soha nem volt olyan nap, amikor a saját szarságom befolyásolta volna a munkámat, ahogyan arra sem akadt példa, hogy azt mondtam volna, Bár ne így alakult volna a dolog, bár ne vállaltam volna el Harry Potter szerepét..

Gyerek volt, amikor megkapta az ikonikussá vált szerepet. 10 éven át alakította Harry Pottert. I Fotó: Warner Bros. Studios

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek