Starity

11 trükk, amit ha megfogadsz, te is úgy fogsz tündökölni a fotókon, mint Katalin és Megán hercegné

2019. február 28. 16:04   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mind Katalin, mind Megán hihetetlenül bájos, elegáns nők kifogástalan stílusérzékkel. Valószínűleg az egyik legcsodálatosabb tulajdonságuk, hogy képesek lenyűgözni mindenkit. Rólak szinte lehetetlen rossz fotót találni. Ez bizony nem káprázat, hanem csak néhány apró trükk.

hirdetés

1. Természetes kinézet

© Eastnews   © Eastnews  

Mindegy, hogy mit csinál ezt a két hölgy: részt vesznek találkozókon vagy egyszerűen csak a családjuk körében vannak, a sminkjük mindig minimalista és természetes, Sima arcbőr, természetes rúzs és egy kis kiemelés az arcra, máris tökéletessé varázsolja a megjelenésüket.

2. Szemkontaktus kerülése

© Eastnews   © Eastnews  

Katalin hercegné általában nem néz a kamerába, akkor sem, ha mozgásban van, így szinte minden róla készült fotó hibátlan

3. Enyhe fejbiccentés

© Eastnews   © Eastnews  

Amikor érkeznek a fotósok, Megán hercegné tudja, mit tegyen, enyhén megdönti a fejét és így tökéletes fotók születnek róla. Próbáld ki te is, hogy melyik a legelőnyösebb szöged a fotózáshoz.

4. Megfelelő testtartás

© Eastnews   © Eastnews  

Egyenes és nyugodt háttartás, az a padlóval párhuzamos áll, rendkívül fontos jellemzői egy nő jó megjelenésének. Nagyon nehéz magassarkúban tartani a helyes testtartást, de Kate megbírkózik ezzel is.

5. A vállak kamera felé fordítása

© Eastnews   © Eastnews  

Ha kiemeljük a vállunkat és a kamera felé fordítjuk, karcsúbbnak tűnik a derék és kecsebbnek a láb.

6. Boka megfelelő tartása

© Eastnews   © Eastnews  

Biztos, megfigyeltétek már, hogy a modellek is a támasztó láb csípőjét picit megdöntik a másik felé, ezzel is optikailag karcsúsítják a testüket. Megán elsajátította ezt a trükköt, hogy mindig sikkesnek mutatkozzon.

7. A ruha színe és anyaga

© Eastnews   © Eastnews  

Általában a hercegnők nem vegyítik a színeket, de sem Katalin, sem Megán nem tart az élénk és a klasszikus színek kombinálásától. Mindemellett szeretnek kiegészítőként öveket viselni.

8. Királyi ülés

© Eastnews   © Eastnews  

Észrevetted már, hogy Katalin hercegné mindig kecsesen ül? Kapott is egy nevet a z ülés: ferde hercegnő. Ennek az ülésnek a jelentősége, hogy nem lép át a boka mellett a másik láb, a két lábat együttesen dönti meg. Az ülését Diána hercegné inspirálta. A másik jól ismert ülési stílus a cambridge-i kereszt, amit Katalin is szeret használni.

9. Mosoly

© Eastnews   © Eastnews  

Kétségtelen, hogy Megán mosolya varázslatos. Nem unalmas, nem provokáló. A paparazzik mindenhova követik őt, de szinte minden képen barátságos.

10.Kéztartás

© Eastnews   © Eastnews  © Eastnews 

Szembesültél már valaha, hogy mit is csinálj a kezeddel egy fotón? Cambridge hercegnője talált erre egy kiváló megoldást: mindig van nála egy kis ékszertáska és aköré fonja a kezét, ha fotózzák. Figyelj oda, hogy az egyik keze csak a másikat fedi le vagy csak éppen az ujjai érnek össze,

11. Kiegészítők kiemelése

Képfelirat

Nem tudjuk, hogy Megán herecgné szándékosan mutatja-e a gyűrűjét a legtöbb fotón, amivel nincs is gond, ha a kiegészítő összhangban van a ruháddal.

Próbálj ki egy-két trükköt és ragyogj, akár egy hercegné!

Via Brightside

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek