Starity

Megmászták a Kilimandzsárót a Little Mix sztárjai

2019. március 02. 00:12   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy adománygyűjtés keretében vállalta a megpróbáltatást Jade és Leigh-Anne.

hirdetés

A Red Nose Day egy híres adománygyűjtő esemény az Egyesült Királyságban, amiben az évek során már sok híresség részt vett, például a Spice Girls, Cher, Jessie J és a One Direction is. A Little Mix először 2014-ben volt részese, amikor a Korn Word Up! című slágerét dolgozták fel, majd elő is adták ezzel pénzt gyűjtve.

Idén azonban egy nehezebb feladattal nézett szembe a lánybanda két tagja, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall. Néhány további brit hírességgel ugyanis megmászták Afrika legmagasabb hegyét, a Kilimandzsárót. Összesen 6 nap alatt tették meg az 5895 méteres magasságba vezető utat, és ma értek fel a tetejére. 

A csapat tagja még Shirley Ballas, Ed Balls, Anita Rani, Dani Dyer, Dan Walker, Alexander Armstrong és Osi Umenyiora, akik leginkább a brit televízió képernyőjéről ismertek. Az út nem volt könnyű, minden nap videóban tájékoztattak minket hogylétükről és az őt ért nehézségekről.

Fotók: Comic Relief

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek