Starity

Megtörte a csendet Kylie Jenner legjobb barátnője, akivel párja megcsalta Khloe Kardashiant

2019. március 01. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Jordyn szeretne békét kötni a Kardashian-Jenner családdal, ezért is vállalta, hogy a nyilvánosság elé áll történetével.

hirdetés
Megtörte a csendet Kylie Jenner legjobb barátnője, akivel párja megcsalta Khloe Kardashiant
Fotó: The Cut Montage

Néhány napja járta be a sajtót a hír, miszerint párja, Tristan Thompson húga, Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal csalta meg Khloe Kardashiant. A szőke szépség érthető módon dühbe gurult és szakított lánya, True Thompson édesapjval, valamint a szeretőt is kivetette a család. Jordyn most Jada Pinkett Smith műsorában, a Red Table Talkban állt a nyilvánosság elé, hogy megossza, mi is történt valójában.

Jordyn beszámolója szerint Tristannal valóban részt vettek egy partin, távozóban pedig a férfi megcsókolta őt, de ennél több nem történt közöttük.

Amikor kifelé jöttem, szájon csókolt... szenvedély nélkül... csak egy szájrapuszi volt

hirdetés

– mondta Woods, aki elnézően kezelte a dolgot, mondván, hogy alkoholos befolyásoltság alatt tesznek az emberek olyan dolgokat, melyeket nem gondolnak komolyan és ami mögött nincs semmi több.

A csók után nem tudtam, hogyan érezzek. Úgy voltam vele, hogy meg sem történt. Már amúgy is távozóban voltam, szóval egyszerűen leléptem. Az autóban ülve azt mondogattam magamnak, hogy Csak hadd tettethessem, hogy meg sem történt!.

Másnap Jordyn találkozott Khloe-val és Kylie-val, de nem tett nekik említést a történtekről.

Mondtam nekik, hogy elmentem a partira. Beszéltem Khloe-val, kérdezte, mi volt, én azt mondtam, minden rendben ment. Eközben pedig próbáltam elfelejteni az estének azt a részét, így azt mondtam neki, Tudod, Tristan csak lazított, minden okés volt. Voltak ott csajok, de nem tulajdonított jelentőséget nekik.. Nem beszéltem nekik a történtekről, mert féltem.

Jordyn bevallotta, többek között azért vállalta, hogy nyilvánosság elé áll, mert se ő, se családja nem tudta elhagyni a házat azóta, hogy kitört a botrány és ennek szeretett volna véget vetni, valamint tiszta vizet önteni a pohárba.

Elmondtam Kylie-nak, hogy itt leszek ma. Úgy gondolom, eljutottunk arra a pontra, ahol túl messzire ment a dolog, ami pedig elég, az elég. Úgy éreztem, beszélnem kell, mert ott tartunk, hogy a történtek veszélybe sodorták azokat az embereket, akiket szeretek. Picit beszéltem Khloe-val is. Tudattam vele, hogy bármire kész vagyok a szellemi nyugalma érdekében. Ez nem az én megítélésemről vagy a karrieremről szól. Bocsánatot kértem tőle telefonon és SMS-ben is. És minden lehetőséget meg is ragadok, amíg nem nyílik lehetőségem szemtől szemben beszélni vele. (...) Felajánlottam neki, hogy hajlandó vagyok alávetni magam egy hazugságvizsálatnak is akár.

Khloe ezzel szemben a Twitteren üzent Jordynnak, és arra utasította, ne mentegetőzzön, inkább hívja fel és kérjen tőle bocsánatot, ugyanis ő az oka annak, hogy Tristannal közös családja széthullott. Egy másik bejegyzésben arról írt, Tristant ugyanannyira hibáztatja a történtekért, mint Jordynt, de mégiscsak ő a gyermeke apja.

Fotó: Twitter (screenshot)

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek