Starity

Király Linda nemet mondott az agyműtétre

2019. március 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő túl kockázatosnak találja a beavatkozást, így nem is hajlandó alávetni annak magát.

hirdetés

Fotó: Instagram

Novemberben számoltunk be arról, hogy Király Linda agyalapi mirigyében ciszta növekszik – valószínűleg ez az oka a hízásának. Az énekesnő kezelése már meg is kezdődött, sőt lehetősége lenne megműttetni magát, de úgy döntött, inkább a gyógyszeres kezelést választja az esetlegesen súlyos kockázatokkal járó beavatkozás helyett.

Három gyógyszert szedek: a pajzsmirigyemre, a daganat zsugorítására és az inzulinrezisztenciámra. Emellett vitaminkúrán vagyok. Kiváló orvosi csapat van körülöttem, fizikailag és lelkileg is elindult a változás. Nem tudom, mennyit fogytam, nem szeretném a mérlegen stresszelni magam. Létezik egy műtéti megoldás is, de nekem a gyógyszeres a jobb. Bizonyos esetekben túl kockázatos lenne, például élethosszig tartó hormonpótlásra lehet szükség

– magyarázta döntése miértjét Linda, akinek élete az utóbbi időben pozitív irányt vett: új, magyar nyelvű lemezén dolgozik, emellett két hollywoodi filmhez énekel majd betétdalt a közeljövőben.

via Bors

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek