Starity

Baj van? Amanda Bynes ismét kezelésre szorul

2019. március 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Micsoda srác ez a lány! sztárjának nagy valószínűséggel nem tett jót, hogy ismét a nyilvánosság elé állt.

hirdetés

Fotó: PAPER / Danielle Levitt

Amanda Bynes 2010-ben vonult vissza a filmezéstől, később pedig belátta, messzire szaladt vele az a bizonyos ló, ugyanis folyamatos drogkábulatában hibát hibára halmozott, ezért eldöntötte, bevonul egy rehabilitációs klinikára. Novemberben azonban ismét visszatért a rivaldafénybe, ugyanis exkluzív interjút adott a PAPER magazinnak, mely még a címlapjára is tette őt, ám úgy tűnik, az, hogy ismét nagyobb figyelmet kapott, nem tett jót neki.

A People magazin nem sokkal ezelőtt arról számolt be, hogy Amanda januárban ismét beköltözött egy rehabilitációs központba, ahol szakszerű segítséget kap mentális egészségének megőrzése érdekében, emellett olyan szakemberek dolgoznak vele, akik rendszeresen foglalkoznak drogfüggőkkel és mentális betegekkel. A lap úgy tudja ugyanis, hogy Bynes visszaesett, múlt év vége óta küszködött, mivel hatalmas nyomás nehezedett rá a reflektorfénybe való visszatéréssel, illetve az újbóli munkába állással.

Nagyon szégyellem magam mindazért, amit mondtam. Nem tudom visszafordítani az idő kerekét, de ha tehetném, megtenném. Bocsánatot kérek mindazoktól, akiket megbántottam, akiknek hazudtam. Ezek a dolgok felemésztenek. Borzalmasan érzem magam miattuk. Belebetegszem. Elszomorítanak. Mindent, amiért dolgoztam egész életemben, elrontottam a Twitteren. Az egyetlen mentségem, hogy drogoztam, és az olyan volt, mintha egy földönkívüli megszállta volna a testemet

– nyilatkozta múltbeli hibái kapcsán novemberben a PAPER magazinnak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek