Starity

Marilyn Monroe elvét követi Csősz Bogi! Gyémántba, ékszerekbe fekteti a pénzét a színésznő

2019. március 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apám beájulna sztárja alaposan fel van készülve minden eshetőségre – ha megszorulna, bármikor készpénzre válthatná ékszereit.

hirdetés

„A gyémánt a nő legjobb barátja!” – hangoztatta annak idején Marilyn Monroe, és milyen igaza volt! Csősz Bogi is e szerint éli az életét, ugyanis tisztában van azzal, hogy bármikor szüksége lehet készpénzre, és akkor értékes drágaköveit, ékszereit tudja első körben átcsoportosítani és készpénzzé tenni.

Sokszor maga tervezi meg ékszereit, török családjában több ékszerész is van I Fotó: Instagram

A keleti nők nagyon okosak, tudatosak, szülinapra is ékszert kérnek, táska vagy cipő helyett. Ráadásul ha Isztambulban bemész a bazárba, ott grammra, karátra kiszámolják, hogy mennyit ér, és persze rögtön ki is fizetik. Ha véletlenül megszorulnál, bajba kerülnél, rögtön pénzzé tehető, nekem ez a politikám, és mindenkinek ezt ajánlom, hiszen bármikor történhet bármi

– nyilatkozta a színésznő a Blikknek, és azt is elárulta, Magyarországon sokszor meglepődnek amikor megtudják, hogy az általa viselt ékszerek eredetiek, nem pedig bizsuk vagy élethű másolatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek