Starity

Amber Heard Elon Muskkal csalta Johnny Deppet a házasságuk ideje alatt?

2019. március 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb fordulatot vett a Rumnaplók sztárjainak balhéja. Depp azt állítja volt felesége házasságuk kezdete óta csalta őt.

hirdetés

Fotók: Getty Images

Johnny Depp a napokban indított pert exe, Amber Heard ellen, melynek keretein belül 50 millió dolláros kártérítést követel tőle. Az 55 éves színész megfogadta, hogy bizonyítani fogja ártatlanságát, melyhez állítólag már minden szükséges bizonyíték a rendelkezésére áll, ezen túl pedig tanúkkal tudja igazolni, hogy nem bántalmazta a feleségét. Most újabb farbával állt elő, ugyanis elmondása szerint Amber egy hónappal a házasságkötésük után kezdett találkozgatni a Tesla alapítójával, Elon Muskkal és nem csak a válási procedúra megkezdését követően, mint ahogyan azt a média elhitetni próbálta.

Heard 2015 februárjában ment hozzá Depphez, márciusban pedig amikor a színész egy forgatás miatt külföldön tartózkodott, késő éjjel a színész lakásában fogadta Muskot. A színésznő még meg is kérte az épület személyzetét, hogy bejárást biztosítsanak a férfi számára a garázshoz és a felvonókhoz. Állítólag Elon első látogatására nem sokkal azután került sor, hogy Amber mérgében egy vodkásüveget dobott Johnnyhoz, amiért a színész arra kérte, írjanak házassági szerződést. A támadás olyan jól célba talált, hogy gyakorlatilag vissza kellett varrni Depp ujját. A felek végül 2016 májusában zárták le kapcsolatukat – ekkor indult meg a válás jogi procedúrája.

Musk mindazonáltal cáfolja Depp feltételezését, közleményében azt írta, 2016 májusában kezdett találkozgatni Hearddel, amikor a színésznő már szakított a férjével. Őket kettejüket először 2017 áprilisában kapták együtt lencsevégre, de a viszony nem tartott ki túl sokáig – még azon a nyáron szakítottak egymással.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek