Starity

Okkal gyanakszik Kylie Jenner – Travis Scott továbbra is tagadja, hogy félrelépett volna

2019. március 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aligha meglepő, hogy bizalmi gondokkal küszködik Kylie, hiszen családja még túl sincs az őket a közelmúltban ért áruláson.

hirdetés

Kylie Jenner csak most tanulta meg, hogy bizony nem számít, mennyire áll hozzá közel valaki, az a személy ugyanúgy hátba tudja őt támadni, akár egy idegen. Legjobb barátnője, Jordyn Woods ugyanis nővére, Khloe Kardashian pasijával, Tristan Thompsonnal kavart, és mire napvilágra került a hír, testvére családja darabokra hullott. A fentiek tekintetében Kylie maga is óvatosabb lett, ráadásul a történtek bogarat ültettek a fejébe saját kapcsolatát illetően. Jenner csütörtökön azzal vádolta meg párját, Travis Scottot, hogy hűtlen volt hozzá, ám a rapper azóta is tagadja, hogy ez így lenne.

Kemény hét áll Kylie mögött. Még mindig ki van akadva Jordyn miatt és jól össze is veszett Travisszel, miután belenézett a telefonjába és ott olyasmit talált, ami nem tetszett neki. Travis azt mondta neki, nem csalta őt meg. Bár Kylie először nagyon elszomorodott, mostanra látszólag jobban van. Nem szakított vele

– nyilatkozta egy bennfentes a People-nek.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek