Starity

Nemet mondott a kábítószerekre! Kucsera Gábor leszámolt szenvedélybetegségével

2019. március 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világbajnok kajakozó 2015 nyarán érte el a mélypontot, amikor eltiltották a sporttól addikciója miatt.

hirdetés

Fotó: Instagram

Kucsera Gábor nem tagadja, nagyon kemény időszak volt számára, hogy a nulláról kellett újraépítenie az életét, de sikeresen vette az akadályt – mára önálló vállalkozása van, felesége, gyermekei, nincs oka a panaszra. Mégis, ha visszagondol arra a néhány évvel ezelőtti időszakra, valószínűleg összefacsarodik a szíve, hiszen sokan (ide értve barátokat, csapattársakat) elfordultak tőle.

Az eltiltásom volt életem legnagyobb pofonja. Nagyon komoly mélypont volt számomra. Mindenki magamra hagyott, csak a családom és pár barát tartott ki mellettem, a sporttársaim közül senki sem. Depressziós lettem, az utcára sem akartam kimenni. Nagyon kemény időszak volt. A nulláról kellett újraépítenem magam, de tanultam a múltból

– nyilatkozta a Borsnak Gábor, aki ma már egyáltalán nem él tudatmódosító szerekkel, emellett eldöntötte, az alkoholt is kiiktatja az életéből.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek