Starity

Példaértékű! A Barátok közt sztárja otthagyta jól fizető állását, hogy ápolónő lehessen

2019. március 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem bánja, hogy úgy döntött, szakmát vált. Elmondása szerint most érzi igazán hasznosnak magát.

hirdetés

Fotó: Instagram

Németh Franciska öt évvel ezelőtt még Varga Petrát személyisítette meg a Barátok köztben, ma már családanya és ápolónő. A színésznő annak idején elérte karrierjében a plafont, érezte, hogy nem boldog, így nem késlekedett – felnőtt fejjel visszaült az iskolapadba és átképezte magát, jelenleg pedig a Szent János Kórház gyermeksebészeti és traumatológiai osztályán dolgozik.

Eredetileg orvosnak készültem, de olyan ingerek, lehetőségek értek, amiket akkor inkább választottam. Nem bánom, hogy így döntöttem, 29 éves koromra a kommunikációs szakmában már megmásztam a karrierlétrát, mindent elértem, amit lehetett. Éreztem, hogy nem vagyok jó helyen, és ez már fizikai tünetekben is megmutatkozott

– nyilatkozta Franciska a Borsnak, majd hozzátette, tisztában volt azzal, hogy nehézségekbe fog ütközni és hogy addigi fizetésének töredkété keresi majd ápolónőként, mégsem cserélne, mert most végre igazán hasznosnak érzi magát.

A gyermektraumatológián dolgozni, pláne édesanyaként lelkileg is nehéz, de a gyerekek jól gyógyulnak, olyasmiket is kibírnak, amit a felnőttek nem. Engem az inspirál, amikor az utolsó kontrolljukra jönnek, és már mosolyognak, hálásak, rajzolnak vagy készítenek nekünk valamit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek