Starity

Új sorozatban bizonyíthat Nathalie Kelley és Victor Rasuk

2019. március 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dynasty Cristal Carringtonja és a Stalker Ben Caldwellje, most egy sorozatban bizonyíthatnak együtt. Még pedig egy elérhetetlen színésznő és egy egyszerű pék közötti lehetetlen szerelem kibontakozását láthatjuk.

hirdetés

A The Baker And The Beauty egy izraeli sorozat alapján készült. A rendezői székben David Frankel foglal helyet, míg az írói posztot Dean Georgaris tölti be.

A főszereplő nő Noa Hollander, az országa leghíresebb és legkeresettebb színésznője. Egy kicsit bizonytalan, megfontolt, óvatos és rengeteg szeretett van a szívében, de nem tudja, ezt hogyan adja át másoknak. Apja egy igazi ingatlanmágnás, anyja pedig egy sikeres, nemzetközi karrierrel rendelkező modell.

A férfi főszereplő, Daniel Garcia, kubai bevándorlók fia, egy egyszerű férfi, aki még mindig a szüleivel él és a családi pékségben dolgozik. De boldog, hiszen nyolc éve párkapcsolatban él. Amikor viszont találkozik egy divatos étteremben a csodálatos, nyilvánosság elől menekülő színésznővel, elgondolkozik azon, hogy biztos ezt akarja-e?

Az első felolvasás március 7-én kezdődött el, néhány nappal ezelőtt pedig a forgatásokat is megkezdték.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bucatinsky (@danbucatinsky) on

Nathalie Kelley első szerepe Neela volt, akit a Halálos iramban: Tokiói hajszában alakított. Egy-egy évadban láthattuk a Hidegsebész és az UnReal sorozatokban. Ezt követően a Vámpírnaplók című sorozat 8. évadában alakította a legújabb főgonoszt Sybilt. Utoljára a Dynasty első évadában alakította az egyik főszereplőt, Cristal Carringtont.

Victor Rasuk szerepelt a Kergetjük az amerikai álmot című filmben, mint Cameron Calderon illetve a Stalker Ben Caldwelljeként is szerzett magának egy kis hírnevet. De az ötven árnyalat-trilógia rajongóinak sem ismeretlen a neve, hiszen mind a három filmben láthatták José-ként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek