Starity

Pete Davidsont a legkevésbé sem zavarja a 20 év korkülönbség, ami közte és Kate Beckinsale között van

2019. március 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz időszak áll a humorista mögött, de nem hagyja, hogy rosszakarói lehúzzák.

hirdetés

Fotó: Rex Features

Először januárban szolgáltatott okot a pletykálkodásra Pete Davidson és Kate Beckinsale, amikor kéz a kézben távoztak a Golden Globe-gála afterpartijáról. Az utóbbi hetekben egyre többet mutatkoztak egymás társaságában – legutóbb a New York Rangers és a Washington Capitals hokimérkőzésén csípték el őket a fotósok, ahol csókot váltottak egymással –, a Saturday Night Live legújabb adásában pedig bevallotta a komikus, hogy igenis együtt vannak. Kapcsolatukról így nyilatkozott:

Látszólag az emberek kicsit be vannak kattanva a köztünk lévő korkülönbség miatt, ami egyébként egyáltalán nem zavar minket, de elismétlem újra, ez az egész új nekem... De ha kérdésetek lenne egy olyan kapcsolatot illetően, ahol nagy korkülönbség van a felek között, kérdezzétek csak Leonardo DiCapriót, Jason Stathamet, Michael Douglast, Richard Gere-t, Jeff Goldblumot, Scott Disicket, Dane Cookot, Derek Jetert, Bruce Willist, Harrison Fordot, Tommy Lee-t, Alec Baldwint, Sean Pennt és a fickót, aki Franciaország miniszterelnöke, bárki is legyen ő

– mondta Pete, majd további nevekkel folytatta:

De ott van még Mel Gibson is, Billy Joel, Mick Jagger, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Kelsey Grammer. Larry King, Larry King, Larry King, Rod Stewart és Donald Trump is.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek