Starity

Idris Elba elárulta, miért nem szeretne a következő James Bond lenni

2019. március 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár nagy esélyesnek tartják a szerepre, a színész köszöni szépen, de nem kér a 007-es ügynökből.

hirdetés

Daniel Craig 2016-ban jelentette be, hogy a jövőben nem kíván James Bond bőrébe bújni, így ott és akkor megindultak a találgatások azt illetően, ki lenne utána a legalkalmasabb a szerepre és ekkor merült fel többek között Idris Elba neve is. Craig végül aláírt egy szerződést további egy filmre, ám továbbra is kérdés tárgyát képezi, ki lehet a következő, Elba azonban eloszlatta a pletykákat: ő biztosan nem áll ügynöknek.

Bond egyike a világ legnagyobb franchise-ainak, ezen okból kifolyólag pedig aki eljátssza ezt a szerepet, meg is éli azt. Te vagy a karakter maga, róla ismernek hosszú-hosszú éveken át. Jelenleg karaktereket kreálok, akik képesek megélni Idris mellett, akik nem veszik át az uralmat felettem és akik nem határoznak meg engem kizárólagosan

– magyarázta a színész.

A franchise legújabb része Bond 25 címmel, várhatóan 2020 áprilisában kerül a mozikba, és ez lesz az utolsó alkalom, hogy Craig kelti életre az ikonikussá vált karaktert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek