Starity

Rajongóik azt szeretnék, ha Miley Cyrus és Ariana Grande összeállna egy duett erejéig

2019. március 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley és Ari nagy rajongóik egymásnak, aminek a napokban hangot is adtak, rajongóik pedig azt szeretnék, ha ennek örömére készítenének egy közös dalt.

hirdetés

Miley Cyrus a Twitteren tett közzé egy magáról készült korábbi felvételt, ami alá Ariana Grande 7 Rings című dalát vágta be, a leírásba pedig azt pötyögte, hogy Amikor te és a barátnőid kicsit túlságosan odavagytok Ari új kislemezéért.. A tweet természetesen magához az érintetthez is eljutott, aki ekképp válaszolt:

Nem tudom, milyen nagyon

a. szereted / nem tudsz túljutni ezen a videón

b. szeretlek téged

Fotó: Twitter (screenshot)

A rajongók természetesen rögtön bepörögtek, és arra kérték a két előadót, álljanak össze és készítsenek valamit közösen, arról azonban nincs hír, hogy az énekesnők terveznek-e ilyesmit. Annyi biztos, hogy jó viszonyt ápolnak és kölcsönösen rajonganak egymásért, és korábban is volt példa összefogásukra: 2017-ben közösen álltak színpadra a Manchester One Love jótékonysági rendezvény keretein belül.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek