Starity

Lucy Hale főszerepet kapott a Riverdale spinoffjában

2019. március 12. 06:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars és a Life Sentence sztárja megkapta a főszerepet a Riverdale Katy Keene című spinoffjában.

hirdetés

Katy Keene négy ikonikus Archie Comics karakter életét mutatja be – beleértve a divatlegenda Katy Keene-t is – ahogy a húszas évekbeli álmaikat követik New Yorkban. 

Lucy Hale karaktere, Katy, egy bátor, nagyszívű és független New York-i, akinek az az álma, hogy divattervező legyen. Amikor éppen nem dolgozik a luxus bevásárlóközpontban, akkor barátságokat köt és randevúzik a nagyvárosban. 

A pilot epizódban Hale együtt játszik majd Ashleigh Murrayjel (aki jelenleg a Riverdale-ben játszik), Camille Hydedal, Lucien Laviscounttal, Jonny Beauchamppel és Julia Channal.

A forgatókönyvet Roberto Aguirre-Sacasa és Michael Grassi írja majd, és hozzájuk csatlakozik Greg Berlanti és Sarah Schechter a készítésben. Archie Comics CEO vezetője Jon Goldwater szintén részt fog venni a sorozat létrehozásában, amelyet New Yorkban fognak forgatni.

A szereppel Lucy ismét visszatér a The CW-hez, a Life Sentenceben nyújtott főszerepe után, amely egy évaddal ért véget a tavalyi évben. A színésznő nemrég fejezte be a Fantasy Island és A Nice Girl Like You film forgatásait.  

Természetesen az örömhírt Lucy Hale is megosztotta Instagram-oldalán, amelyhez az alábbit fűzte:

Csak kicsit vagyok kiakadva! Köszönöm @archiecomics / @writerras / @thecw / @warnerbrostv / @thatthingofwhen, hogy bíztok bennem, és lehetek a Ti KATY KEENE-tek. A szívem kiugrik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek