Starity

Decemberre várható a Jumanji második részének bemutatója

2019. március 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

22 évvel az eredeti filmet követően, 2017-ben került a mozikba a Jumanji remake-je, mely hatalmas siker lett, így nem volt kérdéses, lesz-e folytatása.

hirdetés

Közel egymilliárd dolláros bevételével igen szépen debütált az 1995-ös Jumanji remake-je, melyben olyan sztárok alakították a főbb karaktereket, mint Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan és Nick Jonas. Már akkor sejteni lehetett, hogy a film közönsége vevő lesz egy második részre is, a készítők pedig a várakozásokhoz igazodva bejelentették: lesz folytatás. A szereplőgárda január végén kezdte forgatni a második részt, ami várhatóan nem sokkal karácsony előtt, december 13-án kerül majd az amerikai mozikba.

A Dr. Smolder Bravestone-t alakító Johnson nemrég úgy nyilatkoztott, izgatottan várják, hogy megismételjék az első film sikerét, ugyanakkor az Instagramon közzétett friss bejegyzésében olvasható versben elhintette: a folytatásban bizony nem minden az lesz, aminek látszik. Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre nem fejtette ki, de az biztos, hogy nagy erőkkel dolgoznak a még el nem nevezett második részen, melyben a már ismert szereplőkön túl feltűnik majd Danny DeVito, Awkwafina és Danny Glover is.

Fotó: Sony Pictures

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek