Starity

A ceruzaszoknya menő és mindenkinek nagyon jól áll

2019. március 27. 08:08   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatunk nektek néhány példát, hogyan kombinálhatjátok a ceruzaszoknyát, hogy igazán csinik legyetek idén tavasszal is.

hirdetés

Nem mindegy, hogyan viseled a ceruzaszoknyát, mert nagyon könnyen előnytelenné válhat, de ha jól kombinálod, akkor egy igazán hibátlan választás lehet suliba, munkába, buliba egyaránt.

1. Alkalmi viselet

Ha részt veszel egy igazán fontos megbeszélésen a munkahelyeden vagy lesz egy találkozód, ahol érdemes igazán csinosan megjelenned, akkor ez a kreáció tökéletes lehet.

Csipke ceruzaszoknya, egyszínű, egyszerű felső és szintén egyszerű kabát, feldobva egy márkás cipővel vagy táskával. A szett alapdarabja a csipkeszoknya, minden más egyszerű és pont ez kölcsönzi a megjelenésednek a letisztult eleganciát.

Fotó: JeanVang / Instagram

2. Lezser kombináció

Az alábbi összeállítást egy laza munkanapra, a suliba, barátnőkkel találkozásra, de még randira is viselheted. Hidd el, nyerő leszel benne!

A fehér szoknyát egy laza felső dobja fel, ami egyébként akár a kisebb felesleget is takarhatja, így teltebb lányoknak is szuper lehet. A sapi, a táska és a cipő határozottan emeli az egyszerű fehér összeállítás összképét. A színes cipő és egy vagány táska a legtökéletesebb ehhez az outfithez.

Fotó: Moran Cohen1983/Instagram

3. A szett, amit szinte bármikor hordhatsz

Egyszerűen imádnivaló, harmonizáló, szexi, de egyben letisztult. Minden kiegészítő passzol egymáshoz. A munkahelyeden, suliban kitűnsz a tömegben. Ha egy srác meglát egy ilyen szerkóban, azonnal szerelmes lesz.

Fotó: Florenceandthestyle/Instagram

4. A divat és az egyszerűség találkozása

Egy korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy a bőr szerkó mennyire divatos napjainkban. Arról is szó volt, hogy nem szabad túlzásba esni és domina stílusba átesni. Egy ceruza bőrszoknyát mindig egyszerű felsővel kombináld, mint, ahogy az alábbi képen is láthatod. Szerintünk, tök jó választás tavaszra.

Fotó: Theglutenfreeguidetoeverything/Instagram

5. Ultramenő, de szigorúan csak tökéletes alakra

Az alábbi szettre azt mondhatnánk szinte tökéletes. Egyetlen szépséghibája van, pontosabban kettő. Az egyik az, hogy csak hibátlan alakú lányokon áll jól, hiszen a rövid top kiadja sajnos a hason lévő kis párnácskákat. A másik hibája, hogy munkában vagy suliban nem biztos, hogy jó szemmel néznének rád, ha így mennél be. Persze találtunk nektek alternatívát: ha nincs tökéletes alakod vagy úgy érzed nem a te stílusod a rövid top. Vegyél fel nyugodtan hosszú topot a szoknyába begyűrve, vagy a top épp a szoknya derekéig érjen, és máris kész a szuper outfit. Mi imádjuk!

Fotó: Melanie_irish/Instagram

6. Visszafogott, elegáns, de mégis laza

Eddig főleg rövid ceruzaszoknyákat mutattunk, most viszont egy kicsit más irányt veszünk. Kerestünk nektek egy olyan outfitet, amit bátran viselhetnek azok is, akiken van egy kis felesleg vagy csak nem szeretik a miniszoknyákat. A magassarkú cipővel kombinálva pedig jó választás alacsonyabb hölgyeknek is.

Fotó: Fashionandme/Instagram

7. Nem csak pálcika lányoknak

Már a cikk elején kitértünk arra,  hogy nem csak extra vékony lányoknak áll jól ez a szoknya. Ha jól kombinálod, egy kis felesleggel is igazi bombanő lehetsz. Íme, rá a bizonyíték, a lány csak úgy ragyog.

Fotó: Jewel830/Instagram

8. Színek kavalkádja

Itt a tavasz, miért burkolódznánk sötét ruhákba? Nagyon oda kell figyelni, ha színeket kombinálunk, mert igazi bohóccá is válhatunk, de a pasztellszínek kombinálásával nem lőhetünk mellé. Ez az outfit csak úgy sugározza a tavasz szellemét.

Fotó: Monchanvre/Instagram

9. Business woman

Ezt a szettet, ha így viseled, mindenki komolyan fog venni. Természetesen, ehhez is alkalom kell, nyilván így nem sétálunk le a helyi pékségbe, de ha olyan helyen dolgozol vagy olyan találkozón veszel részt, esetleg vizsgázol az egyetemen nyert ügyed lesz, ha így öltözködsz. A vizsgához azért nem árt egy kicsit tanulni is.

Fotó: Mmakeupbykanana/Instagram

10. Randi? Találkozás a klubban? Semmi gond, itt a tökéletes outfit!

A leopárdminta és minden állatminta újra reneszánszát éli, de csak visszafogottan. Pont úgy, ahogy a képen látszik. A felső ezzel az egyszerű fekete ceruzaszoknyával a tökéletes kombináció. Mindenki téged fog csodálni!

Fotó: Milakrus90 / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek