Starity

Paris Jackson öngyilkossági kísérletet tett az apját ért vádak miatt

2019. március 17. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, elérte a mélypontot a popkirály lánya – szombat délelőtt kórházba került.

hirdetés

A TMZ hozta le a hírt, miszerint öngyilkossági kísérlet miatt kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont. A lap azt állította, hogy a 20 éves modell állapota kielégítő és pszichiáter foglalkozik vele. Ezzel szemben az érintett a Twitteren reagált a róla szóló híradásokra, azt állította, hogy azok nem igazak.

Hazugságok, hazugságok, hazugságok, édes Istenem és még több hazugság

– írta egy bejegyzésben, míg egy másikban ekképp fogalmazott:

Csesszétek meg kib***ott hazugok!

A történtekre egyébként mindössze néhány nappal azután került sor, hogy bemutatásra került a Paris apját lejárató botrányos dokumentumfilm, a Leaving Neverland, melyben Wade Robson és James Safechuck azt állítják, a zenész gyerekkorukban molesztálta őket. Paris természetesen Michael védelmére kelt, ám nemrég úgy nyilatkozott, beleunt ebbe és úgy érzi, nem az ő tisztje, hogy tisztára mossa a Jackson nevet.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Paris öngyilkossággal próbálkozik – 2013-ban egyszer már megpróbálta megölni magát, szerencsére sikertelenül. Egy 2017-es interjúban úgy nyilatkozott, tette mögött az öngyűlölet és az alacsony önértéklés áll, nem beszélve arról, hogy úgy érezte, nem tud semmit jól csinálni. A már gyerekként celebsorba emelt sztárt ráadásul 14 éves korában szexuálisan zaklatta egy idegen, amiről hosszú ideig nem beszélt – depresszió és szorongás alakult ki nála, melyekkel a mai napig küzd.

Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít. De ez nem igaz. Az ember csak hozzászokik a kialakult helyzethez. Azzal a tudattal élem az életemet, hogy Oké, elvesztettem az egyetlen dolgot, ami valaha fontos volt nekem, ideje továbblépni, és ha rossz dolog is történik, az nem lehet annyira rémes, mint amin már keresztülmentem, vagyis képes leszek azt kezelni

– magyarázta Paris.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek