Starity

Koholák Alexa kitálalt: „Önző és egoista voltam, sokszor hazudtam”

2019. március 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja ma már sokkal tisztábban látja önmagát, és az általa elkövetett hibákról vallott.

hirdetés

Fotó: Instagram

Koholák Alexa hosszú éveken át főszereplője volt az RTL Klub napi sorozatának, az Éjjel-nappal Budapestnek, majd váratlanul kilépett és új életet kezdett. Ma már boldog feleség és jelenleg a spiritualitás felé fordul a figyelme a televíziózás helyett. A Borsnak adott interjújában arról beszélt az egykori tévésztár, hogy annak idején túlságosan el volt telve önmagával, eltávolodott szeretteitől és sokszor előfordult az is, hogy hazudott a céljai elérése érdekében.

Régen annyira el voltam foglalva magammal, hogy mindig bomba formában lépjek ki az ajtón, hogy észre sem vettem, ha valaki szomorú, rossz kedvű volt mellettem. Inkább haragudtam az illetőre, hogy miért rontja el a jókedvemet. Annyira önző és egoista voltam, hogy csoda, hogy magammal szóba álltam. A párkapcsolataimban és munkában pedig sokszor hazudtam, hogy elérjek valamit. Mindig azt az arcomat vettem elő, amire éppen szükség volt, az adott cél érekében

– nyilatkozta Alexa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek