Starity

Vége! 15 évad után lezárul az Odaát

2019. március 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű széria sztárjai maguk jelentették be a szomorú hírt a rajongóknak.

hirdetés

Fotó: The CW

Az Odaát stábja a közelmúltban ünnepelte, hogy elérték a 300. epizódot, ám nem sokkal később megtudták: sorozatuk hamarosan lezárul. A The CW csatorna jelenleg a 14. évadot sugározza, és bár még berendelt egy 15. évadot, már biztos, hogy az lesz az utolsó, így kénytelenek leszünk búcsút inteni Dean (Jensen Ackles) és Sam (Jared Padalecki) Winchesternek, valamint Castielnek (Misha Collins).

A 15. évad berendelését egyébként januárban jelentette be a csatorna, és már akkor kiderült, hogy a szezon összesen 20 epizódot ölel majd fel, vagyis összesen 327 résszel zár a 2005 őszén startolt fantasy.

Nos, hivatalos. Még egy utolsó kör vár a Winchester fivérekre, még ha igazán soha semmi nem is zárul le végérvényesen az Odaátban... nem igaz?

– írta az Instagramon Padalecki.

Először is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akiknek szerepe volt az Odaátban a kamerákon innen és túl. Számunkra ez egy életreszóló tapasztalat volt. Egészen elképesztő az a támogatás, amit a Warner Bros. Television és a The CW nyújtott számunkra. Külön köszönet jár Jensennek, Jarednek és Mishának, amiért ilyen különlegessé varázsolták ezt az utazást. Jelenleg az a legfontosabb számunkra, hogy megadjuk ezeknek a karaktereknek azt, ami jár nekik

– olvasható Robert Singer és Andrew Dabb executive producerek hivatalos közleményében.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek