Starity

Ezúttal végleg szakított Emma Roberts és Evan Peters! Máris új pasija van a színésznőnek!

2019. március 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szerelmesek néhány hete végleg pontot tettek kapcsolatuk végére.

hirdetés

Emma Roberts és Evan Peters ötévnyi együttjárás után Valentin-nap után szakítottak egymással. Bár a sztárpár viszonya mindig is viharos volt, a múltban többször szakítottak-kibékültek egymással, most állítólag végleg elhatározásra jutottak azt illetően, hogy itt a vége a számukra. Ami a 28 éves színésznőt illeti, ő már tovább is lépett – az E! Online értesülései szerint jelenleg a 34 éves Garrett Hedlunddal randevúzik.

A fent említett lap informátorok útján úgy tudja, Emma és Evan a szakítástól függetlenül jó viszonyt ápolnak egymással, a színésznő pedig nem szeretne semmit elhamarkodni új kapcsolatában. Mielőtt Garrett és közte romantikusra fordult volna a viszony, többször találkoztak, és jelenleg is a laza randizási fázisban tartanak, még nem komoly a kapcsolatuk.

Emma nem az a típus, aki szereti elsietni a dolgokat, jelenleg azon van, hogy kiderítse, merre tartanak a dolgok köztük

– nyilatkozta egy bennfentes.

Mielőtt Robertsszel randizni kezdett volna, Hedlundnak is komoly kapcsolata volt: 2011 és 2016 között Úton-beli kolléganőjével, Kirsten Dunsttal volt együtt, még el is jegyezte a színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek