Starity

„Fészket raknak!” Beverly Hillsben vett magának álomotthont Justin Bieber és Hailey Baldwin

2019. március 24. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A friss házasok Beverly Hillsben találtak rá álmaik otthonára, melyet 8.5 millió dollárért, azaz megközelítőleg 2.3 milliárd forintért vettek meg maguknak.

hirdetés

Fotók: Getty Images

Justin Bieber és Hailey Baldwin korábban hotelekben szálltak meg vagy házat béreltek maguknak, ám a közelmúltban belátták, itt az ideje, hogy otthont teremtsenek, így kutatni kezdtek a nekik megfelelő ingatlan után, melyet szerencsére meg is találtak. A HollywoodLife úgy értesült, hogy a 22 éves modell jó jelnek tekint a lakásvásárlásra, ugyanis az jövőbeli terveik, azaz a családalapítás biztos hátteréül szolgálhat.

Hailey tudja, hogy a házvásárlás egy pozitív lépés kettejük közös, fényes jövőjének irányába. Igyekszik nem elhamarkodni a dolgokat Justinnal, de úgy tekint a házra, mint egy lépésre a családalapítás felé. Nagyon izgatott az új otthonuk miatt. Imádja a helyet, ahol Kanadában laknak, ugyanakkor azzal is tisztában van, Justin milyen boldog Los Angelesben is. Úgy érzi, egy lépéssel közelebb kerültek a megállapodáshoz és továbbléphetnek a családdal kapcsolatos terveik felé. Abban reménykedik, hogy ez az új otthon biztosítja majd Justin számára a stabilitást, a kényelmet és a biztonságot

– nyilatkozta a fent említett lapnak egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek