Starity

Anastacia a női kézilabda Bajnokok Ligájának nyitóbuliján is fellép

2019. március 27. 08:08   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő nemcsak a május 11-ei elődöntőket nyitja meg, hanem egy fergeteges koncerttel is készül a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 május 10-ei nyitóbuliján.

hirdetés

Ahogy korábban beszámoltunk róla, május 11-én a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének sztárfellépője az amerikai énekesnő, Anastacia lesz a Papp László Budapest Sportarénában, ahol az elődöntők előtt lép majd színpadra. Most azonban napvilágot látott az eseménnyel kapcsolatos másik tájékoztatás, mely szerint május 10-én, a rendezvény előtti estén a szurkolók a négyes döntőbe jutott csapatokkal találkozhatnak az Aréna udvarán, ahol az énekesnő is színre lép, ugyanis egy koncerttel készül a kilátogató nézők számára.

A találkozónak és a koncertnek egyaránt a Sportaréna külső helyszíne ad otthont. A belépőjegyek 3.000 Ft-os egységáron már kaphatók a www.playhandball.hu weboldalon.

A kapunyitás 18:00 órakor kezdődik, majd 19:00 és 21:00 óra között kerül sor a csapatokkal való találkozóra, Anastacia pedig ezt követően válik főszereplővé az este során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek