Starity

Búcsút int az X-Faktornak Radics Gigi

2019. március 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő két éven át volt mentor a tehetségkutató versenyben, de most úgy érezte, eljött az idő, hogy saját magára és karrierjére koncentráljon másokéval szemben.

hirdetés

Fotó: Instagram

2017 tavaszán nagy meglepetést okozott a bejelentés, hogy Radics Gigi veszi át Tóth Gabi megüresedett helyét az X-Faktor élén. Sokan szkeptikusak voltak az énekesnővel kapcsolatban, hiszen nagyon fiatalon ülhetett a mentorszékbe, ám Gigi bebizonyította, hogy a kor is csak egy szám, és fiatal kora ellenére rengeteg tapasztalata van, melyet képes továbbadni a versenyzőknek.

Az énekesnő mostanra azonban alaposan meghányta-vetette magában a dolgokat, és prioritási listája élére saját karrierjének építése került – úgy döntött, két évad után búcsúzik az X-Faktor stábjától. Döntésének okáról így nyilatkozott a Blikknek:

Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik.

Az RTL Klub vezetősége természetesen támogatja döntésében Gigit, aki nem bánja, hogy annak idején elvállalta a feladatot, hiszen rengeteget tanult, fejlődött általa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek